Само в 7DniVarna.bg

Феновете искат Илиан Илиев и Тодор Марев начело на клуба. Легенда ги подкрепи

7 Dni Varna21.09.20173160
000

Официално изявление направиха от Националния фен клуб на „Черно море” чрез своя председател Иван Михайлов след оставката на Георги Иванов. „Благодарим на Гонзо за свършената работа. Смятаме, че единственото правилно решение в момента е за нов старши треньор да бъде утвърден Илиан Илиев, а негов помощник да е Тодор Марев. Черно море е отборът на Варна и е време за него да работят черноморци, които милеят за клуба”, каза Михайлов.

Легендата на Черно море Иван Василев също смята, че Илиан Илиев е най-подходящ за наследник на Гонзо на „Тича”. ”Илиан е точният човек за нас в момента. Черноморец, успял футболист и треньор. Ще бъде приет добре от публиката. Освен това има недовършена работа в Черно море от първия си треньорски престой в периода 2004/2006. Ако е вярно, че Илиан може да напусне по всяко време Верея само с едноседмично предизвестие, моментът е дошъл. Така ще има време и да опознае играчите ни в паузата на първенството в средата на октомври”, заяви Василев.

Легендарният футболист, който единствен от ветераните намери сили да критикува градивно Гонзо в интервю за “Народно дело Седмицата” през юни, допълни: “Тъжно ми е все пак, че млад специалист си отива, но още по-тъжно ми е, че Черно море не заслужаваше такъв трус с такива изрядни и успели в живота собственици. Не е нормално например всичко в клуба ни да е наред, а да имаме по-малко точки от Верея, където не са вземали заплати от Нова година. Както и с този отбор да изгубим четири пъти поред, като четвъртата загуба е от втородивизионен тим за купата. Миналата година в турнира ни елиминира отбор от трета дивизия, а сега – от втора. А само допреди две години бяхме носители на трофея.”