Само в 7DniVarna.bg

Като ти махнат ребро, отстраняват ли ти и мозък!? Чалга-иконата Глория прави нещо идиотско с рокли за стотици хиляди левове

7 Dni Varna22.09.201751850
глория

Глория вярва напълно безкритично на всякакви врачки, ходжи и шамани. Суеверието й е толкова силно, че неостаряващата певица изгаря напълно сценичните си костюми. Прави това от страх да не й бъде направена магия за болест или нещастие в живота.

Преди време врачка казала на Глория да си гори дрехите. Това се случило още в началото на кариерата на русенката, когато тя все още не е достатъчно известна и обичана от публиката. Гледачката й казала на всяка цена да подпалва тоалетите, които вече не носи, а не да ги дарява, тъй като по тъканта можело да остане неин генетичен материал. Така зложелатели можели да й направят лесно магия.

Поне веднъж годишно Глория проверява гардероба си и изхвърля от него куп дрехи. Тя е известна със суетността си и има достатъчно рокли. Но нито една не е дала на сираци или бедни жени. Нейни колеги от чалга средите са изненадани от пристрастеността й към това да събира в чувал носени по веднъж дрехи да ги изгаря в двора на родителите си. Заради ужаса от лоша енергия Глория се помирила с всички колеги и неприятели. Тя вече не е онази надменна и надута певица, каквато била преди до неотдавна, пише “Таблоид”.

Според близки до нея показва, че е проумяла грешките в отношенията си с хората и е решила, че единственият начин да си щастлив, е да си добър и благороден. Но това не намалява страха й от магии, твърдят още запознати.