Само в 7DniVarna.bg

Циганин ли е един от шефовете на Лудогорец, работил за Домусчиеви във Варна!? Вижте как го зарадваха малки ромчета на мача с Левски

7 Dni Varna29.10.201782920
плакат

Преди време, когато водеше Черноморец, Димитър Димитров нарече Ангел Петричев с такива думи на един скандал на стадион “Лазур” преди финала за купата на България между разградчани и Локо (Пд), че мнозина присъстващи се зачудиха циганин ли е наистина разсилния на братя Домусчиеви.

Той е наистина с малко неустановен цвят на лицето, а за съмненията в ориенталския му произход говорят и скандирания на десетки агитки. В Пловдив и София дори яко го плюха. Ама наистина…

Днес отговор донякъде дойде от един транспарант. Палави ромчета опънаха сълзливо приветствие към Петричев, послучай рождения му ден. Радостно скандираха и такива от самия Разград, както и немалко хора, посещаващи службите в джамията.

Припомняме, че Ангел Петричев е бивш журналист във Варна, който бе привлечен на работа от братя Домусчиеви в Разград. Те бяха доволни, че Ангелчо добре отразявал проблемите им при приватизацията на БМФ, каквото и да означава това!