Г-н Борисов, г-н Кралев, пак ли ще разрешите държавното тото да храни медиите на Пеевски!? Тези, с които той клати държавата!

7 Dni Varna11.11.20177740
пеевски

Най-компрометираното ръководство на Българския спортен тотализатор стяга ново източване на тотото в посока медиите на Делян Пеевски!

Това ще стане чрез конкурса за ново 3-годишно рекламно обслужване на тотализатора за близо 11 милиона лева! Той е подготвен така, че да бъде спечелен пак служебно от досегашният изпълнител на поръчката. И да се спази традицията хора на Пеевски да колят и бесят с държавните пари.

Всъщност и този път рибата е вмирисана откъм главите на ламята, тикаща тотото ни към дъното – Дамян Дамянов и Живко Вангелов. Те са началниците на тото, а не спортният министър Кралев, разписали старта на конкурса за рекламно обслужване. И те са тези, които както преди, така и сега ще посочат КОНКРЕТНО кои медии на Делян Пеевски, на неговото второ „Аз“ – Кирил Домусчиев, и на близки до ДПС-структурите столични бизнесмени, да получат милиони, за да рекламират тотото.

Което е истински див бандитизъм. Да се рекламираш в медиите на човек, който чрез партньорството си в „Лафка“ иска да смачка тотото за сметка на лотариите на Васил Божков, е меко казано арогантно поведение на чиновници на държавна заплата. И достойно за разследване!

В предишния период на рекламно обслужване от страна на фирмата, спечелила конкурса (за нея в следващите дни), приоритетно са наливани милиони в „Блиц“, Телеграф“, „Монитор“ и „Стандарт“, чрез които Делян Пеевски разчиства сметка с политически противници! И с които плаши Бойко Борисов, че отново ще вдигне народа…

Т.е. държавата е поставена в унизителното положение от Дамянов и Вангелов да дава милиони на човека, #КОЙто я клати!

Г-Н БОРИСОВ, Г-Н КРАЛЕВ, ЩЕ РАЗРЕШИТЕ ЛИ ТОВА ДА ПРОДЪЛЖИ!?

 

ОЧАКВАЙТЕ В 7 DNI MEDIA GROUP:

Каква е тази фирма, абонирана винаги да обслужва рекламно тотото?

Защо бяха дадени 5 милиона на авер на Пеевски от тотото, за да не затъне бизнеса му с автомобили?

Футболен съдия-бандит разпределя пари от тотото!

Каква е тази мистериозна фамилия Кусеви, обслужила десетки милиони?

С какви пари щерката на шеф на тотото се прави на тенисистка из целия свят?