Само в 7DniVarna.bg

Преслава разкри истината дали е бременна! Вижте причината за качването на 7-те килограма…

7 Dni Varna23.11.201713380
Преслава павел

Преслава бе заснета от фотографи с едро коремче и силно поналята снага. Тъй като до скоро певицата бе анорексично слаба, веднага плъзнаха съмнения, че чака дете от новия си приятел Павел Лазаров.

Не съм бременна, засега. В случая признавам вината си – а тя е, че покрай невероятните умения на Павел в кухнята, хапвам повечко. Глези ме всяка вечер с такива вкусотии, че не мога да устоя. Взимам си бележка и обещавам да се ограничавам с храненето и да тренирам по-усърдно. Павел страшно ме харесва така, по-сочничка, но…”, смее се изпълнителката, писа „Уикенд“.

Според запознати, за месец и половина тя е качила 7 килограма, които веднага са се лепнали на коремчето и дупето й.

При последната си медийна изява пък добричлийката откровено разказа за приказката, както я нарече, в която в момента живее. „В годините съм си патила много точно от тази популярност. Държа на този човек и искам по някакъв начин да не се влияем от подобни писания, защото малко или много, каквато и психика да имаш, всеки може да се разклати от някакви статии, които биха те наранили. И най-малкото, което е да се замислиш: „Има ли доза истина или няма?!”. Ако имаш малко по-лабилна психика, може доста така да ти повлияе”, разясни Преслава защо досега е бранила любовта си с бизнесмена от медиен интерес.

Звездата на фолка призна, че до преди да го срещне често се е чувствала самотна. Подобни откровения хитовата пайнерка имаше и преди време в тв интервю, когато заяви, че се случва човек видимо да има всичко, от което би имал нужда, и пак да не е щастлив. Тогава за първи път добричлийката конкретизира причината за тези си емоции като подчерта, че се надява и тя да открие своя човек. Е, направи го! От няколко месеца Преслава се носи на крилете на любовта.

Наистина се чувствам така… Надявам се приказката да не свършва. За мен това наистина е приказка в момента, което изживявам. Живеем заедно от първия ден. Не сме се разделяли за миг”, призна влюбената Преслава. Тя оценява хармоничната си връзка с Павел, именно защото преди нея се е чувствала самотна и не особено щастлива.

Павел проявява голямо разбиране към професията ми, което е много важно за мен. Това ми е животът”, казва изпълнителката на „Водка с утеха”.