Само в 7DniVarna.bg

Разкриха как Тамара победи в “Мис България”

7 Dni Varna11.12.20174950
resize_on_the_fly

Изборът на Тамара Георгиева беше абсолютно честен. Той беше много на кантар, беше много трудно. Пет момичета бяха много оспорвани. Всяка от тях можеше да бъде избрана. Това заяви организаторът на конкурса Ирина Папазова пред Бтв.

“Изборът се прави от жури, което е от 24 човека. Те посочват три момичета, от които се избира. Има различни системи за гласуване. Ние приехме система с първо, второ и трето място”, обясни тя.

6 от 24 члена са посочили Тамара за победител, а 7 са гласували за Йовита Георгиева. Тамара печели конкурса с 20 точки, които се дават от организаторката Ирина Папазова. Ако тя беше избрала подгласничката, която е на второ място в конкурса, то тогава Йовита щеше да е “Мис България”.

“Не може за мен “Мис България” да е на 18 години. Йовита е страхотно момиче, тя ще има своя шанс след няколко години. Другият плюс на Тамара е нейното образование, езиците, които владее, както и страхотната й фигура”, каза още Папазова

“Не съм получавала финансови стимули да избера Тамара. Нито съм получавала пари, за която и да е друга участничка. Не съжалявам за избора си, той не беше спонтанен. Ние познаваме тези момичета от 10 дни, не от снимка във вестника”, заяви организаторката.

снимка: ПРофайл Европа