Само в 7DniVarna.bg

Луна разкри страшна гавра със зрителите в “Биг Брадър”! Взела 100 000 лева, събрала си багажа, набила по сценарии Захажаева и излязла!

7 Dni Varna11.12.2017223700
Луна

Луна призна, че масовият бой с останалите съквартиранти, който спретна в сряда вечерта в къщата на „Биг Брадър” е режисиран и всичко е театър.

В студиото на Гала от „На кафе” фолк динозавърката не скри, че е играла роля в риалити шоуто.

Моят багаж беше предварително приготвен преди боя. Аз бях готова да изляза, тръгнах си по собствена воля”, призна фолк динозавърката, намествайки българското знаме, което беше наметнала на раменете си, писа „Таблоид“.

Бях в Къщата напълно осъзнато. Подготвих сценарий, който предполагам добре изиграх. Показах от себе си само това, за което ми беше платено. Исках зрителите да се забавляват и да оправдая хонорара, който съм получила. Нали не си въобразявате, че се държа така в живота?”, допълни чалгаджийката.

Именно последното й изречение разкри, че тя е влязла във формата с конкретна мисия да се прави на по-луда, отколкото е. За провокациите и това, че главно тя вдигна рейтинга на шоуто. „Таблоид” научи, че изпълнителката на „Бягайте крачета” е получила солидна сума за да играе по време на цели си престой. Боят на фолк певицата със Захажаева и Динко също е режисиран. Според наш източник, чалга иконата е получила рекордните 100 000 лева, за да провокира останалите съквартиранти и да се прави на откачалка.

Певицата прояви физическа агресия към своите съквартиранти, а с тези си действия наруши най-важното правило за живот в Къщата. Всъщност просто Луна си изигра цирка и излезе. За това свидетелства факта, че тя ще получи до стотинка договорената сума, а няма да плаща неустойка, каквато би дължала, ако агресията й не е предварително договорена.

Тя призна, че не е важен победителят, а този, който ще се запомни най-много от формата, а именно тя. „Затова аз съм победител, и сега, и преди две години. Научих се да се бия, да се защитавам от паразити, които пиеха денонощно и не изтрезняваха”, самодоволно заяви чалгаджийката.