Само в 7DniVarna.bg

Гръм в рая! Никой не вярваше, че най-красивата семейна двойка в БГ-киното ще свърши така!

7 Dni Varna13.12.2017106550
саня борисова

Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от няколко месеца, разкри близък до родната звездна двойка. Двамата не се разбирали и скандалите помежду им се превърнали в ежедневие.

Актьорите вдигнаха скромна сватба с около 70 души през август 2012. Те бяха считани за една от най-романтичните и здрави двойки у нас, тъй като не спираха да демонстрират любовта си публично.

Освен това имат и доста общи професионални проекти (“Чужденецът”, “Живи легенди”), които увековечиха под някаква форма любовта им и на екрана.

През последните месеци звездите имали сериозни проблеми и се карали често, което е станало и причина за раздялата им. Това е нормално, защото актьорът свършил парите и това не удовлетворявало Саня. С Ники не живеят под един покрив от есента, но още не е ясно дали това ще еволюира в развод или още има шанс да спасят брака си.

Макар и не често, в момента Ники и Саня могат да бъдат забелязани на публични места като двойка, но това е единствено в името на последния им общ филм “Нокаут, или всичко, което тя написа”. Негов сценарист и продуцент е Илиев, а в главната роля влиза Борисова. Лентата излиза на големия екран в началото на януари, пише “Тялото.бг”.