Само в 7DniVarna.bg

Честито ви европредседателство! Разстреляха в София дясната ръка на лидера на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов

7 Dni Varna08.01.2018228630
петър христов

49-годишният бизнесмен Петър Христов бе разстрелян в столичния квартал „Манастирски ливади”, съобщиха от МВР. Стрелбата е станала в 10:05 часа на улица  “Ралевица”. Мъжът е откаран в болница. Районът е отцепен, предприет е първоначален оглед.

По информация на bTV, става въпрос за бизнесмена Петър Христов. Той е бил прострелян в гърдите, откаран е в болница от шофьора си. Починал е половин час след като е бил вкаран в реанимацията.

Христов бе обвинен преди време от Георги Вълевот “Килърите”, който сега е изправен на съд като поръчител на убийства. Вълев твърдеше, че е „поръчан“ от Христов, за да му вземе бизнеса във Велико Търново и областта.

Убитият бизнесмен е известен и с изключително топлите си връзки с лидера на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов. Богаташът, който преди години бе шеф на една от най-мракобесните охранителни фирми у нас, беше спонсор на ГЕРБ в Търново, откъдето влиза в парламента и Цветанов.

Преди време дясната ръка на Бойко Борисов бе запитан официално от БСП: Г-н Цветанов, Петър Христов ли ,,коли и беси“ в Област В.Търново и всички кметове падат на колене пред Capo di tutti capi“, благодарение на крепката Ви подкрепа ?