Само в 7DniVarna.bg

Премиерът избухна при откриването на пилотното заседание на кабинета в НДК, ето какво го вбеси!

7 Dni Varna10.01.20189620
big_a16

Премиерът Бойко Борисов откри пилотното заседание на кабинета в НДК, което се превърна и в своеобразен тест преди утрешното откриване на Европредседателството на България.

Той започна с гневна забележка по повод билбордовете на полицаите, които ще протестират за заплати пред европейските лидери, предаде Канал 3.

Разбрах че тази нощ частна фирма си е позволила да свали билборда на синдикатите, избухна премиерът при откриването на заседанието. Дайте им всички билбордове да пишат каквото лошо има, нека се покажем какви сме, разпореди се Борисов по повод надписите на английски на полицейския синдикат.

“Да тестваме залата днес е цялата идея за преместването на заседанието днес. Ще започнем с точка 16 и 17, за това съм поканил и ректорите на СУ”, обясни изнесеното заседание Борисов. Думата взе просветният министър Красимир Вълчев, който докладва пред кабинета за отпускането на сграда на СУ и на допълнителни 10 млн., за което се договориха с деканите на ВУЗ-а преди ден.

Министрите и техните екипи се събраха в преобразената Зала 3 на НДК още преди 10.00 часа, а премиерът пристигна с около петнайсетина минути закъснение заедно с вътрешния министър Валентин Радев.

Медиите наблюдаваха случващото се в реално време от своеобразния пресцентър на Председателството, но с картина без звук.