Само в 7DniVarna.bg

Студент и работник си тръгнаха от Спартак

7 Dni Varna17.01.20181760
12

Двама футболисти на Спартак 1918 напуснаха отбора само след една тренировка. Това са защитникът Калоян Иванов и халфът Иван Добрев. „Постъпиха мъжки, като ми казаха още в началото, че техните ангажименти не им позволяват да тренират редовно. Калоян е студент в МУ и има изпити, а Иван работи”, заяви за Енгибар Енгибаров.

Други двама играчи пък няма да тренират през този месец заради травми. Това са Емил Илиев, на който днес бе поставена инжекция, и Ерхан Чете. Последният е със съмнения за футболна болест. Двамата ще се включат в заниманията след 1 февруари.

Разбра се още, че контролите на Спартак с Калиакра на 10-и февруари и юношите до 17 години на Лудогорец на 17-и февруари пропаднаха. Спарингът с каварненци така и не беше потвърден, а разградчани се прибират от лагера в Петрич два дни по-късно.

За тези две дати Енгибаров търси съперници. Както е известно, на 27-и януари Спартак играе със Светкавица от 14 часа на „Локомотив”, а на 3-ти февруари среща юношите до 19 години на Черноморец (Балчик).

Междувременно утре варненският тим почива, в петък подновява тренировки, а в събота от 14 часа ще проведе двустранна игра на „Локомотив”.