Само в 7DniVarna.bg

Динамо удари Godzila, Лудогорец и Ботев 18 с победи в турнири от Мини футболната лига

7 Dni Varna19.01.20181930
29_1

Misho Sport Cup е в разгара си, а през вчерашния ден (18.01.) се изиграха поредните три срещи от турнира. В първата от тях тимът от Art Co Design League One ФК Лудогорец Доброплодно се справи със съпротивата на МФК Дебелият Балет с категоричното 5:1. Срещата от група Д бе белязана от хеттрика на Петър Радев, а съотборниците му Стоянов и Даскалов добавиха по едно попадение. Автор на почетния гол за Дебелият Балет бе Димитър Нейков.

В среща от група А МФК Ботев 18 си гарантира участие в елиминационната фаза на турнира, след като победи с 3:2 тима на МФК I-Card. С два гола за успеха допринесе Диан Господинов, един добави Стилиян Тръпков, а за I-Card се разписа на два пъти Деян Стоянов.

Вторият двубой от група Д за вечерта противопостави младия тим на Динамо Варна и досегашния лидер Godzila. Крайното 9:5 в полза на Динамо изненада мнозина и младоците са обратно в борбата за първите две места в групата. Четири гола за успеха отбеляза Християн Радичков, три добави Деян Георгиев, а Инджиян и Трифонов се разписаха по един път. Автори на внушителните, но недостатъчни пет гола за Godzila бяха Божидар Димов и Илиян Иванов с по два и Пламен Жеков с един.

Програмата за днешния ден (19.01.) предвижда да се изиграят нови две срещи от Misho Sport Cup. Непосредствено преди тях ще се проведе и двубой от MFL Seria A:

20:00 ФК Любимец 13-Варна – МФК “ТИТАНИ” (Seria A)

20:50 МФК International Hotel Casino & Tower Suites – МФК Сони-М (Misho Sport Cup)

21:40 FC Fullmax – МФК Interstars (Misho Sport Cup)