Само в 7DniVarna.bg

Никой не дава отговор! Защо Слави Трифонов спря прелестната Крисия и виц-мастър г-н Андреев

7 Dni Varna06.02.201894720
крисия

Изчезването на детето-чудо в музиката Крисия и разказвачът на вицове г-н Андреев от „Шоуто на Слави” мина напълно незабелязано, въпреки че се случи преди 3 месеца. Рубриката „Запознай се с малките” падна от предаването още в края на миналата година, но затова официално обяснение не бе дадено нито от Слави Трифонов, нито от доскорошните му подчинени или техните родители.

Това даде повод за слухове, че Крисия е сериозно болна и се нуждае от продължително лечение, което изключва честата й поява в ефир. Вчера обаче малката певица се появи в прекрасно здраве в студиото на друго предавате на Би Ти Ви – „120 минути”q и надълго и широко се похвали, че вече композира песни, има своя канал в Youtube и дори ходи на учител, който й помага със свиренето на китара.

Невръстната изпълнителка дори пя в студиото и разказа за семейството си в присъствието на майка си, която се криеше зад едната камера. Тя обаче не обели дума за Слави, който преди наричаше свой приятел и отрупваше с подаръци.

Така раздялата на двамата продължава да тъне в мистерия, но на Крисия очевидно телевизията липсва, защото цялата грейна при участието си при Светльо Иванов. Засега седмокласничката планира да продължи образованието си в езиковата гимназия в родния Разград.