Само в 7DniVarna.bg

Илиан Илиев: Добре, че не вкарахме в мач без значение

7 Dni Varna28.04.20181610
Витоша Бистрица Черно Море Варна (7)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира философски загубата с 0:1 от Витоша в Бистрица . Специалистът сподели, че днешният ден е бил от онези, в които тимът му не е имал никакъв късмет.

Илиев поздрави домакините за постигнатата първа победа в елита, но изрази съжаление, че тя е дошла именно срещу Черно море, пише gong.bg.

„Никой не е доволен, когато загуби. Днес бяхме отборът, който владееше инициативата, но не си вкарахме положенията. Имахме няколко чисти положения, през второто полувреме те бяха поне три, но не успяхме“, каза пред  Диема Спорт Илиев. „Добре, че това се получи в този мач, който няма особено значение за класирането. Надявам се в следващите мачове да бъдем по-концентрирани пред гола и в ситуациите, при които Витоша ни създаде проблеми. Днес влязоха нови хора, момчета, които не са играли дълго време. Искахме да видим с какво разполагаме. В някои сиуации можехме да търсим фланговете, вместо да атакуваме през центъра. Въпреки затворената игра на Витоша през второто полувреме, все пак успехме да създадем някои ситуации“, добави Илиев.

„При нас няма титуляри и резерви. Има хора, които са играли повече и други, които не са играли толкова много, но всички показаха добри неща. Фабио изигра първия си мач като титуляр, а той не е играл близо година. Видяхме някои неща, които искахме да видим, за да може той да остане при нас за по-дълго.“

„Колелото се върти, може би днес бе такъв ден, че цял ден да играем, нямаше да вкараме. Днес, освен победата, разбира се, търсихме и други неща. Който и противник да ни се падне в плейаутите, всички са еднакво силни. Като изключим един отбор, всички други сме с изравнени сили. Играли сме срещу всички и се познаваме. От понеделник започваме да се готвим за тези мачове“, завърши Илиев.