Само в 7DniVarna.bg

Нечовешка гавра! Измамница прави екскурзии за хора обречени на смърт! Обира ги и ги заточва на другия край на света…

zv

Теодора е поредната млада жена, бореща се за живота си. В търсене на последна надежда близките й се хващат за “офертата” на безмилостна измамница. Историята на младата жена е не само потресаваща. В момента Теодора е в Бразилия, но съпругът й не може да я прибере у нас. Младата жена, която е болна от рак, е в тежко състояние в болница в далечната страна.

Последната надежда на Теодора била алтернативно лечение в екзотичната страна. Платили 3 000 лева на българката Кармен Лазарова, която ги изпратила при световноизвестния “медиум” Жоао де Деус. Самата Кармен се изживява като “енергиен лечител”, но когато състоянието на Теодора рязко се влошава след “сеансите” на бразилеца, нашенката изключва телефоните си и се покрива в дън земя.

“Става дума за нещо като енергийни операции, които не включват физически контакт. Всъщност това е просто една екскурзия за хора, обречени на смърт. Те си дават средствата с последната си надежда”, коментира пред Нова телевизия съпругът Александър Русанов.

В Бразилия състоянието на младата жена рязко се влошава и в момента тя има нужда от помощ, за да се прибере в България. Полетът обаче е рискован. Авиокомпании предлагат транспорт, но на непосилна цена – над 55 хиляди евро. Александър разказва с неописуема болка, че младата му съпруга гасне пред очите му. “Дъщеря ни скоро стана на две годинки, днес, 28 април, синът ни стана на пет. Успях само да се чуя с него. Много искам да се приберем у нас и да му организираме празненство, каквото той заслужава”, казва през сълзи сломеният мъж.

След влошаването си Теодора е преместена от “лечебницата” на Жоао в бразилска болница – благодарение на намесата на български дипломати. Но състоянието на младата жена се влошава с всеки изминал ден. Осми ден тя е в постоянен унес. И надеждите на близките й угасват.

Ако искате да помогнете на Теодора да се прибере в родината, можете да преведете пари по тази банкова сметка:

Първа инвестиционна банка

IBAN 74FINV91501015043945 в лева

BIC FINVBGSF

Титуляр: Теодора Георгиева Маджарова