Само в 7DniVarna.bg

Съдия заколи Суворово в Русе

7 Dni Varna29.04.2018510
555

Рефер поряза Суворово при загубата с 0:1 като гост на Локомотив в Русе. Домакините стигнаха до успеха след гол от спорна дузпа в 82-рата минута, като преди това съдията изгони Даниел Венков от Суворово в 33-тата минута.

„Арбитърът направи две грешки, които повлияха върху крайния резултат. Първо, показа директен червен картон на Венков, който искаше да отиграе топката назад, но не видя, че съперник си подложи главата и го ритна. Дузпата за тях пък бе меко казано спорна – при една мъртва топка техен играч се хвърли артистично и…”, заяви изпълнителният директор на Суворово Гавраил Гавраилов.

Той изрази задоволство от играта на тима, въпреки че е играл повече от полувреме с 10 души: „През първото полувреме имахме три положения, но Мишо Паскалев и на два пъти Сашо Чукански нямаха шанс да вкарат. След почивката пък изпуснаха Милен Стефанов и Любомир Михалев. В никакъв случай не заслужавахме да загубим, но…”

Суворово остава втори в класирането, на 5 точки от Хитрино, който в този кръг почиваше. До края на първенството в Трета лига – Североизточна група остават 6 кръга.