Само в 7DniVarna.bg

Най-обсъжданата тема – участието на Мегз при Венета Райкова! Ето какви интимни разкрития направи миньончето

Мегз Миглена Каканашева

Най-обсъжданата тема от няколко дни е участието на топ дизайнерката Мегз при Венета Райкова в „Папараци“. Амбициозното миньонче държа 40 минути зрителите на БТВ със затаен дъх като, както само тя си знае, мина през всички емоционални състояния – от сълзи до бурен смях. 

Харесвам я! Днес тя ми даде едно много истинско интервю с много смях и сълзи, но такъв е животът” – написа самата Венета няколко минути преди старта на предаването.

Горещата водеща побърза да зададе директно въпроса, който вълнува всички – Кой е новият мъж в живота на Каканашева? Видимо красавицата отказваше да коментира темата, а Венета не спря да я притиска. Накрая тя каза името на рапъра Искрата. И се закани на Мегз да не лъже както преди години я е излъгала за друг популярен мъж в живота й. Каканашева отрече, като каза, че с Искрата имат само приятелски отношения. Венета не й повярва.

Мегз още каза, че мъжът, с когото се свързва името й в публичното пространство вече 2 години е част от миналото й и че сега се старае да води друг – по-пълноценен живот. „Важно е това да се знае, за да може той да продължи живота си нормално, аз също”.

Тя още се издаде, че в животът й е имало и още по-влиятелен и богат мъж, с което неофициално потвърди слуховете, че е имала връзка с един от босовете на подземния свят.

Носителката на Златна игла още се разстроя когато Венета й припомни, че хората и до ден днешен я смятат за държанка. Тя отрече, плачейки с болка и се определи като една модерна Пепеляшка, която с много труд и късмет в живота е постигнала нещата, които има.

Амбициозното миньонче още шокира като сподели, няколко трагедии от детството си – че се е родила задушена, че е щяла да се запали в плевня и че е паднала от кола в движение. Тя каза още, че в животът й има много съдбоносни знаци и че баба й е посещавала Ванга и че тя й е предрекла звездно бъдеще“.

Казала, че имам мисия свързана с красотата и че, ще променя много неща в тази страна”. Венета веднага побърза да я закачи на тема политика.