Само в 7DniVarna.bg

Помните ли я? Скандалната сървайвърка Меги Дерм влиза в друг телевизионен формат!

меги дерм

Противоречивото минало на бившата бизнес дама засенчва благотворителната й дейност

Миглена Дерменджиева, позната под псевдонима Меги Дерм и участието си в „Сървайвър“, е новият участник в „Смени жената“.

Днес тя е загърбила скандално си минало на собственичка на стриптийз бар и закусвалня на остров в Северно море, за да обгрижва бездомни кучета и деца без родители. Меги живее в Ямбол с майка си Генка, сина си Боби, 19 кучета и 6 котки. Тя разменя мястото си с 30-годишната Лилия Трифонова – амбициозна съпруга-кибритлийка от Плевен. Двамата с мъжа й Ивайло са класическо семейсто, което компенсира рутината в отношенията си с внимание към децата. Лили едневременно работи, учи, гледа дома и двете деца, не си оставя никакво лично свободно време, но никога не не е доволна от постигнатото. Трифонови не обичат животни и са категорично против отглеждането на домашни любимци.

Социалният експеримент „Смени жената” рязко изважда двете участнички от зоните им на комфорт и последствията са крайни. Меги за първи път живее със съпруг и то в дом без животни. А Лили попада, по нейни думи, в „къщата на ужасите“. Бройката и правата на домашните любимци в Ямбол докарват плевенчанката до нервна криза и тя влиза в открита война със семейството на Меги, като обява бойкот на всичко – гладува, спи в коридора и отказва да върши ежедневните си задължения. За нея участието в предаването се превръща в борба за оцеляване и личен “сървайвър“. И докато конфликтът в Ямбол ескалира до неконтрулируеми размери, в Плевен бившата бизнес дама Меги Дерм е подложена на пасивна съпротива и социална изолация от страна на Ивайло.

Дали нервите на Лили издържат до края на размяната, кое отказва Ивайло да излезе с Меги Дерм на публично място, кои са „фанатици, лунатици и психопати“?