Само в 7DniVarna.bg

Бойци на Вокил спечелиха злато и бронз

7 Dni Varna07.05.2018610
000

На провелото се състезание по кикбокс в Стара Загора варненският клуб по кикбокс и муай тай Вокил се яви с двама състезатели – Яни Янчев и Антонио Алипиев. И двамата се завърнаха с медали.
При мъжете в стил К1 до 67 кг. Яни Янчев взе бронзовото отличие като на полуфинала загуби от представител на СК К2 (Пловдив).
При момчетата 13-14 г. до 74кг. Антонио Алипиев игра директен финал поради липса на други опоненти и напълно заслужено спечели с отказване на състезателя от СК  Шуменска крепост и грабна златното отличие.

“Доволен съм, че на всяко състезание се връщаме със златни отличия. Надявах се да пробием при мъжете в К1, но след кат гледах срещата на Яни видях, че имаме пропуски, които ще отстраним през лятото. Времето е пред нас и смятам, че ще се справим. Доволен съм, че състезателите в този атрактивен стил на кикбокса са повишили много нивото си и се получават красиви и технически издържани срещи.
За Антонио мога да кажа само “Браво” и да се надявам, че ще продължи подготовката си за следващото състезание без да прекъсва през лятото. Той е все още на 14 и му предстоят още много участия”, коментира председателят на клуб Вокил Галин Димов.
Тренировките в клуба продължават с пълна сила и всеки, който желае да се научи е добре дошъл всеки делничен ден от 19:00ч.