Само в 7DniVarna.bg

Горещо! Мариана Векилска върти любов с богаташ! Водещата търпи пълни промени и го удари на живот

диана любенова мариана векилска жени марчева

Мариана Векилска наскоро сложи край на втория си брак с радиоводещия Симеон Колев и отново изживява любовни трепети. Макар че все още не е официализирала развода си с бившата брачна половинка, 44-годишната журналистка е на седмото небе заради новото си увлечение, пише “Уикенд”.

Именно на новия мъж в живота й се дължала и тоталната промяна във визията й. Освен, че се пребори с излишните килограми и става все по-слаба, Векилска промени и цвета и дължината на косата си. С

Водещата ревниво пази личния си живот от колежките си в “Тази събота” и “Тази неделя, но в bTV се шушука, че за разлика от бившия й мъж, новият й възлюбен бил доста състоятелен мъж. Двамата често отскачали през уикенда на скъпи почивки до тузарски курорти. Всяка седмица Мариана е на разходка до различно кътче в страната, а настоящето й гадже може да поддържа стандарт, който е в пъти по-висок от този на бившия й.

Последната почивка покрай Гергьовден била до 5-звезден спа хотел във Велинград, където нощувката в луксозна двустайна стая струва около 300 лева.