Само в 7DniVarna.bg

Излагацията е жестока! Мая Савова стана за резил пред цяла България – истината лъсна и не е никак приятна…

мая-савова

Голяма излагация сполетя Мая Савова. Стана ясно, че тя не е никаква домакиня у дома и не може да сготви нищо. Освен това не се грижи за нищо вкъщи, защото разчита на помощници.

Това се разбра по време на предаването „Смени жената“. Блондинката се размени със своя адашка, но след това видя, че никак няма да й е лесно.

Мая Савова попадна в семейство, което живее доста бедно. То се справя с едва 800 лв. на месец, тъй като само мъжът работи.

Красивата фармацевтка остана като потресена, че разполага с едва 10 лв. дневно за пазар. Тя изпадна в недоумение как ще нахрани себе си и новия си съпруг с толкова малка дневна сума.

Стана ясно, че Мая няма ни най-малка представа колко струват продуктите в магазина. Тя не знае цената на млякото, картофите и хляба, както сигурно и на нищо друго.

Бившата тв водеща сподели в ефир, че досега никога не е яла боб и по принцип не се храни с варива. Това шокира временния й мъж.

В същото време другата Мая се подвизаваше в дома на Крум Савов. Спортният журналист разкри, че семейството му разполага с около 5 бона на месец.

Те обаче не се харчат никак разумно. Двамата с жена му по принцип си поръчвали вечеря от ресторантите, защото Мая Савова не готви. Нейната съименница изпадна в шок от това, че се харчат 35 лв. за една вечеря за двама, при това ежедневно, пише Blitz.bg.