Само в 7DniVarna.bg

Похотливият Стоян Алексиев спря парите на любовницата си – палавата студентка Ивана стана магазинерка…

0000355051-article2

Младата любовница на Стоян Алексиев отскоро работела за минимална заплата като магазинерка, научи „Ретро“. Студентката Ивана Бобойчева се принудила да търси препитание извън мечтите за голяма актьорска кариера, след като 44 години по-възрастният ѝ любим не изпълнил обещанието си да я уреди в Народния театър.

Студентката от НАТФИЗ не можела повече да разчита и финансово на Алексиев, който откакто влязъл в пенсионна възраст и работел на половин щат, не разполагал с достатъчно средства, за да я издържа. Все пак похотливият актьор не загърбил съвсем ангажиментите си към нея и поемал наема на квартирата ѝ в София, където отсядал в някои дни от седмицата, а през другото време спял при жена си Надя. „Ивана е от Плевен. Майка ѝ е съвсем обикновена жена, която освен нея издържа и син самичка.

Ясно е защо момичето си профуква младостта с пенсионера Стоян“, коментират близки до студентката. Преди да заработи в магазин за хранителни стоки, Бобойчева се подвизаваше като хостеса в някои от софийските клубове, където настанявала гости срещу надник от 50 лева. Алексиев обаче я отказал от нощната професия, защото времето не ѝ стигало и нямало кога да се виждат.

Въпреки скандала, който предизвикаха интимните им снимки в центъра на столицата, двамата не разредиха публичните си появи. Екранният д-р Генадиев често посрещал младата си изгора пред входа на НАТФИЗ и я придружавал по студентски купони в квартири на нейни колеги. Среща между нея и жена му още нямало, но трите му деца я познавали отлично и си контактували с нея приятелски. Приятелки на Ивана разказват, че преди броени седмици тя запознала Стоян и с майка си Валентина, която била с 4 години по-млада от него. Родителката на начинаещата актриса първоначално подходила към любовната им афера с резерви и брала голям срам пред познати и комшии в Плевен, но постепенно свикнала с любовника на щерка си и дори от време на време им идвала на гости в София.