Само в 7DniVarna.bg

Рапърът Димчо вдигна супер луксозна морска сватба! Вижте коя известна певица хвана букета! (СНИМКА)

Димчо и Веси

Варненският рапър Димчо Емилов, известен като Dim4ou, вдигна скъпарска лятна сватба със своята годеница Веселина Стоянова.

Партито се състоя във Варна миналата вечер, а по данни на негови близки – изпълнителят е пръснал над 30 хилядарки за празненството.

Двамата си казаха официално „Да“ пред приятели и гости под специално изградена сватбена арка. След това всички гости пуснаха бели балони в небето, а младоженците казаха сватбените си клетви, като си обещаха каквото и да се случва, да не спират да се обичат. След това купонът продължи в местен ресторант, където гостите се забавляваха до ранните часове на нощта, писа „Телеграф“.

Много от колегите на Димчо поздравиха младото семейство с песен, а булчинският букет се озова в ръцете на близначката Алекс. Освен със сестра си Влади, тя бе на сватбата и с половинката си.

С подготовката на сватбата се бе заела булката. Двамата се запознали преди 5 години, когато той живеел при баба си в малка стая и имал само един чифт обувки, много дългове и 20 лв. в джоба.