Само в 7DniVarna.bg

Бабата на секси синоптичката Натали Трифонова се отрече от нея: Какво се разголва? Да беше станала една лекарка…

натали трифонова

Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова е наследница на известна докторска фамилия от Велико Търново. Баба й Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка й е зъболекар. Семейството на дългокраката блондинка мечтаело и тя да тръгне по този профсеионален път, но уви – красавицата избрала телевизията.

Бабата на Натали признава, че до днес съжалява за избора на внучката си и не одобрява факта, че хубавицата работи като синоптичка. Често й прави забележки за облеклото и я съветва да не се разголва чак толкова.

„Да беше станала една лекарка, а не да се развява по телевизиите – всички да я гледат и да пишат за нея по жълтите вестници! Вместо да има стабилна и уважавана професия, сега чете прогнозата за времето и все й надничат в чаршафите с кой спи”, жалвала се д-р Ковачева пред познати.

Самата Натали никога не е искала да следва медицина и светлините на прожекторите я привличали от малка. Дълго време се е занимавала с танци и даже е била част от проекта на Слави Трифонов „Танцувай с мен”. Покрай изявите й в шоуто на Дългия тръгнаха клюки, че двамата са имали връзка, но блондинката отрича да е била интимна с него. „Виждала съм го няколко пъти и нямаме нищо общо! Та той може да ми бъде баща!”, оправдава се синоптичката. Според запознати обаче наистина е имала мимолетна авантюра със Слави. Клюката й приписва и кратка афера с Николай Бареков, докато се подвизава в ефира на ТВ 7.

Тя се присъедини към екипа на Би Ти Ви през 2016 г., след като се яви на конкурс и бе одобрена сред други кандидатки. Блондинката зае мястото на титулярката Станислава Цалова, която за втори път излезе в отпуск по майчинство. „Няколко дни след кастинга ми се обадиха, за да кажат, че съм одобрена. Зарадвах се много, а и бързо свикнах с обстановката, колегите и ритъма на работа. Тук много ми харесва”, разказва Трифонова.

За съжаление на многобройните й фенове, съществува голяма вероятност Натали да се прости с прогнозата за времето съвсем скоро. Говори се, че колежката й Стаси Цалова планира да се върне на екран до няколко месеца и още не е ясно каква ще бъде съдбата на блондинката. Тя бе назначена по заместване, а от централата на Би Ти Ви в чужбина отпускат само три места за синоптици. В дена, когато Цалова се появи на работа, следва Трифонова да бъде отстранена.

„Натали се превърна в звезда и ще е голяма загуба за телевизията, ако я освободят. Дано се намери компромисен вариант”, стискат палци феновете на красавицата. От Нова телевизия вече били готови веднага да й предложат договор, в случай, че конкуренцията я изпусне, пише “Уикенд”.