Само в 7DniVarna.bg

Какво се случва със Слави? Състоянието му се е влошило в Лондон – изловиха го с патерица (СНИМКА)

Слави Трифонов

Слави Трифонов се придвижва с патерица заради проблеми с крака. Това забелязаха граждани, които пътуваха с шоумена в самолета от София до Лондон.

Трифонов, „Ку-ку бенд“ и екипът му изнесоха зрелищен концерт в английската столица в събота вечерта. Около 20 000 души, основно българи , изпълниха популярната зала The O2, за да чуят любимеца си на живо.

Концертът в най-голямата европейска зала бе под наслова „Системата ги убива“ и е в подкрепа на родителите на деца с увреждания. Говори се, че Трифонов и екипът му са заработили около 3 милиона лева, които ще дарят, но сумата не е потвърдена. 20 000 души пяха патриотични песни със Слави, които са част от новия диск на „Ку-ку бенд“ – „Патриотични песни“.

Носителките на бронзови медали от олимпийските игри в Рио де Жанейро Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова, резервата на отбора Снежана Дачева и президентът на федерацията Илияна Раева също бяха в Лондон. Златните момичета се включиха в спектакъла и просълзиха публиката с появата си, пише „България днес“.

cof