Само в 7DniVarna.bg

Биляна Захариева от “Откраднат живот” показа завидни умения на пилон, засенчи професионалистките…

радина думанян

Актрисата Радина Думанян, чиято слава рязко се увеличи покрай участието й в старта на хитовия сериал „Откраднат живот“, определено обича да се предизвиква. Малцина знаят, че още преди около година мисълта да усъвършенства танците на пилон се превръща бързо в нейна фикс идея.

Чаровната брюнетка е привлечена от пол денс изкуството, след като вижда зашеметяващия еротичен танц на колежката си Яна Маринова във филма „Живи легенди“. Оттогава Радина краде всяка свободна минутка, за да моделира фигурата си на пилона, писа „Шоу“.

Този спорт е страшно труден, но развива много мускулатурата. Тя става функционална, а и имам проблеми с кръста и гърба и това много ми помага, защото укрепва гръбнака. Отстрани изглежда много лесно, защото е красиво, но коства много синини, изкълчвания и всякакви други допълнителни притурки, каквито човек може да си представи, свързани със спорта“, отсича Думанян.

Тя изигра анестезиологът Биляна Захариева, която първо беше с д-р Калин Генадиев, а след това с Александър Василев. Всички се чудят дали след изчезването си от сериала ще се завърне в 6-ия му сезон.