Само в 7DniVarna.bg

Националите по плажен футбол играят в удобни за гледане часове в ЕВРОлигата

7 Dni Varna13.06.2018330
000

Националният отбор на България по плажен футбол научи програмата си за мачовете от своята група в Дивизия “Б” на ЕВРОлигата.

Нашите се паднаха с в една група с Чехия, Норвегия и Андора. Двубоите ни ще се играят в Назаре, Португалия, където наскоро се проведе Шампионската лига в този спорт. Възпитаниците на варненския треньор Симеон Христов стартират срещу Андора на 6 юли (петък) от 18,30 ч. българско време, ден по-късно срещат Чехия в 16 ч., а третият им сблъсък е на 8-ми от 17,15 ч. срещу Норвегия. Любопитното е, че феновете на този спорт могат да наблюдават българите в ефира на телевизия A1, която ще излъчва целия турнир, както бе и през миналата година.
За първи път в историята си нашите са водачи на група, след като през миналата година преодоляха потока си и се класираха за финалите на турнира.
Националите по плажен футбол играят в удобни за гледане часове в ЕВРОлигата=се класират за финалите на надпреварата. Там ще участват още трите втори най-добри отбора и последният от Дивизия “А”. В останалите групи се паднаха Естония, Румъния и Сърбия, Гърция, Молдова, Казахстан и Литва и Унгария, Дания, Англия и Грузия.