17 гола в първите два мача от градското първенство на Варна по плажен футбол

7 Dni Varna18.06.20182690
DSC04319

17 гола бяха вкарани в първите два мача от градското първенство на Варна по плажен футбол, което стартира днес на Южния плаж.
В първата среща шампионът на България МФК Спартак надигра Устрем (Караманите) с 6:1. По два гола за успеха вкараха Костадин Иванов и Станислав Николов, а по веднъж точни бяха Павел Адамов със задна ножица и капитанът Калоян Цветков. За Устрем голът бе дело на опитния Никола Николов.
Далеч повече интрига имаше в другата среща, която противопостави отборите на ВВМУ “Н.Й. Вапцаров” и Олимпик. С гол на сина на Валентин Станчев – Ивайло, Олимпик поведе, а малко след началото на втората третина Александър Близнаков удвои аванса на тима си. Морското училище обаче успя да обърне резултата в рамките на вторите 12 минути с попадения на Кристиян Тодоров, Юлиян Димитров и Вилиян Николов. В началото на заключителната третина Ивайло Станчев изравни за 3:3, но Кристиян Тодоров и Данаил Борисов направиха 5:3 за ВВМУ. Ивайло Терзиев върна интригата, но само за малко, тъй като Кристиян Тодоров с хеттрика си оформи крайния резултат.
Утре и в сряда има по още два мача, след което ще станат ясни първите два тима в класирането, които ще придобият право на участие в държавния шампионат на България по плажен футбол.

Програмата:
19 юни (вторник)
18:30ч. Устрем Караманите – Олимпик
19:30ч. МФК Спартак – ВВМУ „Н.Й.Вапцаров”

20 юни (сряда)
18:30ч. ВВМУ „Н.Й.Вапцаров” – Устрем Караманите
19:30ч. Олимпик – МФК Спартак