Устатият шеф Петров пак избухна в гняв: „Трябва ли култ от простаци да лакействат и ласкаят всеки ден невежеството и мързела?!”

7 Dni Varna10.07.20182210
13626965_10201813575178590_2793784768286967170_n

Шеф Петров отново показа пеперлив език, но този път не посочи кой точно го е ядосал. Популярният готвач обаче направи на пух и прах най-вероятно свой колега, проявил според него дразнещи черти.

„Не знам кое е по-лошо в живота на човек, да бъде лош и всеки ден да живее със забележки, въпроси към себе си и това да го кара да търси по-доброто до края на дните си или да бъде издигнат в лъжи – култ от простаци, които да лакействат и ласкаят всеки ден невежеството и мързела му, докато един ден за великият “добряк” и “професионалист” не дойде момента да му се налага непрекъснато да си повтаря ” Аз бях” и така до сетния си дрипав и нещастен ден!

Днес се срещнах виртуално с такъв …мислех да му кажа всичко това, да му кажа, ” Ей не ставаш…лъжат те и ще страдаш, ако не станеш сам коректив на себе си” , защото е проклятие да си заобиколен от невежи които да ласкаят невежеството ти и то заради “добротата ти” а всъщност тъпота и лицемерие на овчо общество с глупави критерии…. Е не му го казах! Показах му среден! После се сетих за такива като него, но вече трета възраст, които всеки ден разбират, че всъщност никога не са били нищо…. режисирани и вярващи в невежеството си и винаги заобиколени от стадо овце, а защо ли..ами защото са овце, които са лъгани и са се мислили цял живот за лъвове!”, написа шефът във Фейсбук.