Само в 7DniVarna.bg

Край! Кирил Домусчиев се изправя пред съда! Дори му насрочиха дата за първо дело, при това експресна!

7 Dni Varna08.09.2017100041
кирил домусчиев 2

Делото за Български морски флот във ВКС е насрочено за 16 октомври. Това написа на официалната си страница в социалната мрежа фейсбук вицепремиерът Валери Симеонов. “Вярвам, че съдиите във Върховния касационен съд ще застанат на страната на правото и държавния интерес, спирайки натиска на приватизатора да промени договора си в движение и да избегне последствията от неизпълнението му”, добави той.

Припомняме, че в началото на септември вицепремиерът Валери Симеонов внесе документи в прокуратурата за оспорване на приватизационния договор за Български морски флот.

Повод за делото стана разкритието на вицепремиерът, че собственикът на БМФ Кирил Домусчиев е нарязал корабите на дружеството за скрап, а от флота са уволнени над 2000 души.

One comment

  • Кирил Тодоеов

    08.09.2017 at 18:02

    А какво ще каже по въпроса агент Гоце,който на 12.05.2005 г.в гр.Перник каза следното:„Не мога да не изкажа сво­ите пос­ла­ния към съу­че­ни­ците и съви­пус­к­ни­ците си. Сигурно някои от тях са тук, а други задочно биха могли да полу­чат това пос­ла­ние. Във всеки слу­чай няма да заб­равя онези при­я­тел­ски мигове, които съм имал с Георги Домус­чиев .…..”Гоце е роден през 1957г.,Георги Домусчиев през 1972г. а Кирил Домусчиев през-1969г.Какви съученици или съвипускници могат да бъдат?…..И къде ли са се обучавали заедно?!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *